HTML

365 nap alatt 80 kiló mínusz

Bele fogsz halni a túlsúlyba, ha nem változtatsz! Ez a blog azoknak az embereknek szól, akik 100 kiló feletti súllyal rendelkeznek, nekik ugyanis nem hatásosak azok a megszokott és sablonos táplálkozási és sportolási lehetőségek, amik a "szaklapokban" megtalálhatóak. Annamari, a blog, illetve a Fitwalk Súlyfelező program első résztvevője 178 kilóval kezdte meg az életmódváltó programot és 6 hónap alatt 140 kilóra fogyott. Ő és hozzá hasonló személyek történeteit, illetve különféle módszerekről olvashatsz ezen a blogon és bepillantást nyerhetsz a Fitwalk Súlyfelező program kulisszái mögé. Jó szórakozást kívánok! Baráti üdvözlettel: Csont Attila az alakformálás és önbizalom fejlesztés hazai specialistája www.fitwalk.hu

Friss topikok

  • spinneli: Kedves Annamari! Anno. párszor találkoztam veled az általad szervezett Körte kör kosárlabda edzés... (2013.01.12. 15:58) Annamari 40 kiló mínusszal
  • rotarix2011: Végre itt vagy :) már azt hittem feladtad :) gondoltam, hogy gondok jöttek-mentek, de azt hittem s... (2013.01.06. 20:37) Milyen az élet 140 alatt?
  • Mayakisasszony: Itt, a "szeretetre való vágyódásnál" van a kutya elásva (bocsánat Liza és Maja - ők a kutyáim), va... (2012.10.14. 12:56) Gyerekkori ház
  • Mayakisasszony: Korrekt, emberi összefoglalása a történteknek. Gratulálok. (És persze nagyon drukkolok ám!) (2012.10.14. 12:49) Néhány szó Happypapáról és az Update-ról
  • rotarix2011: Nahát Annamari, de eltűntél. Bocsáss meg, de te szóltad le Happypapát, mikor eltűnt hónapokra, per... (2012.10.05. 12:34) Panó, a huli-huli-huligán

Első mérfőldkő

2012.05.06. 00:36 :: Fitwalk Súlyfelező program

Sziasztok kedves Olvasók!

Mivel ez Annamari blogja, először szeretnék bemutatkozni, Csont Attila vagyok, Annamari "edzője". Én koordinálom azt a folyamatot, melynek végére 90 kilót szeretnénk látni a mérleg mutatóján

A mai napon megtörtént az első ellenőrző mérlegelés, ennek eredményeit fogom ma veletek megosztani. Hogy ennek boldogság, vagy szomorkodás lett a vége, azt majd picit később árulom el. 

A megszokott páros edzés picit módosult, mivel kint volt Réka - a kolléganőm -, és Pannó. De ki is lehet ez a félig-meddig mókás, félig-meddig huncut név tulajdonosa? Nos, a névválasztáshoz gratulálok Annamarinak, mivel az ő pici tündérbogár kislányáról van szó, aki elkísért minket az edzésre. Ugyan csak a legközelebbi játszótérig tartott a közös edzésünk, ott ugyanis a két jövevény hölgyemény inkább a testmozgás könnyebb formáját választotta.

A kép szerintem önmagáért beszél :)

 

Az edzés a megszokott útvonalunkon történt most is, ami nagyságrendileg 4km környékén lehet. Az első néhány hónapban azt tűztük ki célul, hogy ezt a távot mindenféle pihenés nélkül, kicsit keményebb Fitwalk mozgással végig tudjuk csinálni. Ha ezt elértük, utána jöhet a teljes kör. Reszkess Margitsziget...!!!

De addig is folyamatos pulzuskontroll mellett ismerkedünk ennek az újfajta edzésmódszernek az alapjaival, de szigorúan 130 és 145-ös pulzustartomány között. Ez még nem annyira megterhelő, hogy kibírhatatlan lenne Annamari számára, de elég magas ahhoz, hogy a zsírégetés igen hatékony módon meg is valósuljon. A cél, hogy 140 és 155-ös tartományban végezhessük az edzéseket. Gondolj bele, ez azt jelenti, ha egy 220km/óra végsebességű autót 60 percen keresztül 170-180km/órával hajtanánk úgy, hogy közben a legoptimálisabb benzin fogyasztás valósuljon meg. Nos, ezzel talán sikerül érzékeltetnem, hogy egy pengeél vékonyságú határ van a "pontjó" és az "eztelkúrtuk" edzés között.

De milyen eredményt értünk el 28 nap alatt? Először foglaljuk össze, hogy milyen változtatásokat eszközöltünk Anaminál.

  • száműztük 1 teljes hétre a só-,és cukorfogyasztást
  • napi 5-szöri étkezés, 3 órás időbeosztással
  • heti 3 edzés

Lehet egy átlag embernél ez természetes (itt azért megnézném az átlag magyar háztartást), Annamarinál ez egyenlő volt a lehetetlennel. De sikerült? Hát persze, ez nem volt kérdés. Persze nem azt mondom, hogy nem voltak kisebb megingások, de nem az a vesztes, aki padlóra kerül, hanem az, aki lent is marad. Ebből a tekintetből Anami örök bajnok, bármilyen kudarc, megingás próbálta eltántorítani, ő mindvégig kitartott. Ennek eredménye:

Igen, aki folyamatosan figyelemmel kíséri az írásainkat, az jól tudja, hogy 178,4kilóról indultunk, ami 28 nap alatt 7,3kg fogyást jelent. Hetente 1,8kiló minusz, ami teljesen optimális mértékű testtömeg vesztés.

Most, hogy túl vagyunk az első kritikus hónapon, most már következik a - ahogy szoktam mondani-, "belecsapunk a lecsóba".

Dietetikusunk, Solymosi Dóra fogja az étrendet teljesen Annamari igényeit szem előtt tartva egyénre szabni, illetve részt fog venni Dr. Nagy Zsolt genetikai szakértő vizsgálatán, hogy az "egyénre szabott testsúly csökkentés" szolgáltatásával még pontosabban, laboratóriumi körülmények között folytassuk a célunkhoz vezető utat:

1 év alatt megfelezni a testsúlyát.

További szép napot!

Csont Attila
www.fitwalk.hu
facebook.com/fitwalkcompany

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyfelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr54490880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása