HTML

365 nap alatt 80 kiló mínusz

Bele fogsz halni a túlsúlyba, ha nem változtatsz! Ez a blog azoknak az embereknek szól, akik 100 kiló feletti súllyal rendelkeznek, nekik ugyanis nem hatásosak azok a megszokott és sablonos táplálkozási és sportolási lehetőségek, amik a "szaklapokban" megtalálhatóak. Annamari, a blog, illetve a Fitwalk Súlyfelező program első résztvevője 178 kilóval kezdte meg az életmódváltó programot és 6 hónap alatt 140 kilóra fogyott. Ő és hozzá hasonló személyek történeteit, illetve különféle módszerekről olvashatsz ezen a blogon és bepillantást nyerhetsz a Fitwalk Súlyfelező program kulisszái mögé. Jó szórakozást kívánok! Baráti üdvözlettel: Csont Attila az alakformálás és önbizalom fejlesztés hazai specialistája www.fitwalk.hu

Friss topikok

  • spinneli: Kedves Annamari! Anno. párszor találkoztam veled az általad szervezett Körte kör kosárlabda edzés... (2013.01.12. 15:58) Annamari 40 kiló mínusszal
  • rotarix2011: Végre itt vagy :) már azt hittem feladtad :) gondoltam, hogy gondok jöttek-mentek, de azt hittem s... (2013.01.06. 20:37) Milyen az élet 140 alatt?
  • Mayakisasszony: Itt, a "szeretetre való vágyódásnál" van a kutya elásva (bocsánat Liza és Maja - ők a kutyáim), va... (2012.10.14. 12:56) Gyerekkori ház
  • Mayakisasszony: Korrekt, emberi összefoglalása a történteknek. Gratulálok. (És persze nagyon drukkolok ám!) (2012.10.14. 12:49) Néhány szó Happypapáról és az Update-ról
  • rotarix2011: Nahát Annamari, de eltűntél. Bocsáss meg, de te szóltad le Happypapát, mikor eltűnt hónapokra, per... (2012.10.05. 12:34) Panó, a huli-huli-huligán

Milyen az élet 140 alatt?

2013.01.02. 09:03 :: Fitwalk Súlyfelező program

Ez az év eddigi életem legnehezebb éve volt. Kudarcok, szeretteim halála, anyagi nyomorúság, létbizonytalanság, családi viszályok, váratlan betegség...minden baj utolért. De azt kell hogy mondjam, ezek a nehézségek fontos tanulságot hordoztak magukkal: ha vannak barátaid, szeretteid, akik melletted állnak, akkor mindig van kiút! Mindent túl lehet élni, és bár közhely, de igaz, hogy ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

annamari5.jpg

Már nem félek például annyira a szegénységtől, mint régen, mert tudom, hogy valahogy az istenek mindig megoldják, hogy ki legyen fizetve a fűtés, és hogy a gyerekeimnek meg tudjam adni a legfontosabbakat. És az sem volt baj, ha nem tudtam játékokat venni nekik: a mesekönyvek nálunk a legelnyűhetetlenebb kellékek. Imádom az estéket, amikor fürdés után a kanapéra kucorodunk, hármasban, négyesben, és egymás testének közelségét érezve, összebújva, puszikat adva lapozgatjuk a könyveket. Énekelünk, mutogatunk, mesélünk, mindannyian feloldódunk a történetekben.  Tulajdonképpen minden esténk így telik el, ez adja a biztonságot kis családom számára és számomra is: a folytonos változásban a rituálék biztonsága.

De csodálatos dolgok is történtek velem ebben az évben, ami a legfontosabb, megtanultam küzdeni az ellen, hogy a terheket mázsás súlyok formájában is cipeljem a testemen. Őszinte leszek: ez egyedül nem ment volna. Ha nem ismerem meg Attilát, akkor minden bizonnyal újra abba a zsákutcába futottam volna, mint eddig. Együtt küzdeni sokkal egyszerűbb, mint egyedül. Nagyon sokat segített a folytonos optimizmusa, a kitartása, a lelkesedése, a pozitív életszemlélete, amit mindenáron próbáltam megtanulni és alkalmazni a saját életemben és hétköznapjaiban egyaránt. Az már biztos, hogy nem lesz áprilisig - 80 kg, de - 40 kg már megvan, és remélem, jövő évben, egy újabb év alatt ismét le tudok adni 40 kg-ot. Lényeg, hogy lefelé haladok, lassan ugyan, de biztosan.

annamari6.jpg

A december kilengős volt, sajnos sok süteményt sütöttem, de a szaloncukrok diabetikusak voltak, és mozogni is próbáltam. Mindig lehet egy picit küzdeni, hogy ne legyen akkora a bűnözés.:)
A fitwalk az időjárásra való tekintettel most szünetel, de januártól újra gőzerővel mozogni szeretnék: Attila megtanítja a vibrotréneren a gyakorlatokat, és bérelek egy gépet otthonra, legalábbis az első három hónapra, amíg nem lehet újra kimenni a szabadba. Jövő nyáron pedig vásárolok egy biciklit, illetve kettőt, és a férjemmel és a gyerekekkel túrázni fogunk!:)


Tehát a tervek megvannak, és az elszántság is a megvalósításhoz. Kívánok nektek is erőt, boldogságot az új évre, szeretettel:

Annamari

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyfelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr514991524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rotarix2011 2013.01.06. 20:37:22

Végre itt vagy :) már azt hittem feladtad :) gondoltam, hogy gondok jöttek-mentek, de azt hittem stagnál a súlyod, de látom, hogy 140 alatt vagy :) gratula :) remélem jövő ilyenkor már 100 alatt leszel, na az lesz még látványos!!!! :)
süti beállítások módosítása