HTML

365 nap alatt 80 kiló mínusz

Bele fogsz halni a túlsúlyba, ha nem változtatsz! Ez a blog azoknak az embereknek szól, akik 100 kiló feletti súllyal rendelkeznek, nekik ugyanis nem hatásosak azok a megszokott és sablonos táplálkozási és sportolási lehetőségek, amik a "szaklapokban" megtalálhatóak. Annamari, a blog, illetve a Fitwalk Súlyfelező program első résztvevője 178 kilóval kezdte meg az életmódváltó programot és 6 hónap alatt 140 kilóra fogyott. Ő és hozzá hasonló személyek történeteit, illetve különféle módszerekről olvashatsz ezen a blogon és bepillantást nyerhetsz a Fitwalk Súlyfelező program kulisszái mögé. Jó szórakozást kívánok! Baráti üdvözlettel: Csont Attila az alakformálás és önbizalom fejlesztés hazai specialistája www.fitwalk.hu

Friss topikok

  • spinneli: Kedves Annamari! Anno. párszor találkoztam veled az általad szervezett Körte kör kosárlabda edzés... (2013.01.12. 15:58) Annamari 40 kiló mínusszal
  • rotarix2011: Végre itt vagy :) már azt hittem feladtad :) gondoltam, hogy gondok jöttek-mentek, de azt hittem s... (2013.01.06. 20:37) Milyen az élet 140 alatt?
  • Mayakisasszony: Itt, a "szeretetre való vágyódásnál" van a kutya elásva (bocsánat Liza és Maja - ők a kutyáim), va... (2012.10.14. 12:56) Gyerekkori ház
  • Mayakisasszony: Korrekt, emberi összefoglalása a történteknek. Gratulálok. (És persze nagyon drukkolok ám!) (2012.10.14. 12:49) Néhány szó Happypapáról és az Update-ról
  • rotarix2011: Nahát Annamari, de eltűntél. Bocsáss meg, de te szóltad le Happypapát, mikor eltűnt hónapokra, per... (2012.10.05. 12:34) Panó, a huli-huli-huligán

A só-, és cukormentesség nehézségei...

2012.04.16. 14:11 :: Fitwalk Súlyfelező program

Tegnap nagyon rossz élményben részesültem. Eddig úgy tűnt, hogy jövő héten két munkahelyen is elkezdek dolgozni, de az egyiket kénytelen voltam visszamondani, még mielőtt tulajdonképpen elkezdtem volna. (Olyan negatívan álltak hozzá egyes – szerintem könnyen pótolható - hiányosságaimhoz, ráadásul olyan emberek, akikkel régebben évekig együtt dolgoztam, tehát tudják, mire vagyok képes, ami miatt úgy éreztem, nem szabad bevállalni.) Pár órára magamba zuhantam, és csak bőgtem. Régen, ha ilyen krízis ért, azonnal ettem valamit, ami megvigasztalt. Sőt, tulajdonképpen az összes fogyókúrázási kísérletem egy ilyen, az élet egyéb területén adódó nehézségnek köszönhetően szakadt félbe. Mert nem volt sémám arra, hogy mi mást tehetnék azon kívül, hogy eszek, ha baj van. Igaz, még most sincs, de hiszek abban, hogy a sport jó lehet majd erre, ha pár hónap múlva eljutok arra a szintre, hogy hiányozzon a mozgás.

És most nem vagyok egyedül, ezért is nem nyúltam az ételhez, ez talán a legfontosabb!

Most nagyon fáradékony vagyok, de már eltelt a 4. nap, és sem sót, sem cukrot nem viszek be a szervezetembe. Nyilván az utóbbi, ami kikészít, mert míg alig eszem, (nem nagyon kívánok semmit ízetlenül) nem áll meg az élet, mozognom kell, nem is keveset.

Ma délelőtt edzés volt egy szuper puccos helyen, ahol kellőképp frusztrált voltam, annyira nem az én világom, és szentül meg voltam róla győződve, hogy mindenki azt nézte, mit keresek én ott (elsősorban a kisportolt/szoláriumozott recepciós lányok). Egyedül sosem mennék ilyen helyre, szerencsére Attila kellőképpen oldotta bennem a feszültséget. Az persze fontos, hogy tévét lehet nézni a futópadon, sőt, minden egyes gépen, nehogy észrevegye az ember fia/lánya, hogy most tulajdonképpen: sportol.

No de ez a helyszín csak az időjárás miatt volt, vagyis a meteorológusok miatt, akik óriási csapadék mennyiséget jósoltak mára, de persze gyönyörűen sütött a nap. Szóval, jobb lett volna gyalogolni a sport szigeten, ahogy én nevezem.:)

Délután csaptam egy nagybevásárlást levezetésképpen, persze az árukóstolók is mostanra időzítették a frissen sült pizza szeletek kínálgatását, betetézve egy másik helyen finom kis felvágottas kenyérszeletekkel.

Próbáltam keresni magamnak valami cukor/só mentes cuccot, csak úgy becézgetésképpen, de nem sok sikerrel jártam. Így aztán vettem egy üveg szuper drága, mindenféle adalékanyagtól mentes frissen préselt gyümölcslevet, és azt megittuk vacsorára hármasban.

A hétvégi menüt nagyon nehéz volt kitalálnom, hogy mi az ami só és cukor nélkül is ehető, és miután arra jutottam, hogy igazából a nyers zöldségen és gyümölcsön kívül semmi, így előtérbe helyeztem a család igényeit. Tehát lesz húsleves sok-sok zöldséggel, rakott krumpli és mákos guba, amiből én a levest fogom megpályázni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyfelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr874454051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása